Descargar EBOOK Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer autor ENRIC GOMA gratis online


Descargar EBOOK Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer autor ENRIC GOMA gratis online Título Del Libro: Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer
El autor del libro: ENRIC GOMA
El editor: ARA LLIBRES
ISBN 13: 9788496201361
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 643 Kb
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Enric Gomà (Barcelona, 1963) és guionista de televisió de sèries de ficció (Poble Nou, Temps de Silenci, Setze dobles) i de programes (Matraca, no!, Els Cliptoman), col·laborador de RAC1, autor de llibres per a nens, membre del col·lectiu Germans Miranda, editor del llibre Al carrer. Els millors comentaris de la gent del carrer (Ara llibres) i professor de la Fundación para la Investigación del Audiovisual, a Valènica, en el marc de la Universitat Menéndez y Pelayo. També és, malgrat tot, llicenciat en Filologia Catalana.

Ubert tot l'any és el recull més divertit dels erros en català presents als diarirs que llegim, als bars i restaurants on mengem i als carrers per on passegem. Enric Gomà ha antoat amb minuciositat totes les faltes que ha trobat en rètols, aparadors, avisos i fullets publicitaris; ha viatjat a pobles i ciutats catalanes recollint materials valusosos; ha llegit algun llibre, i ha passat moltes hores mirant la televisió. El resultat: un compendi de pífies ortogràfiques per passar una bona estona i, sobre tot, conèixer una mica més la nostra llengua i els seus tics. Però, com diu l'autor: "No perdrem la calma per una jota fora de lloc o per un accent massa obert. Ni un sol error aconseguirà alterar la nostra serenitat d'esperit, perquè els catalans, per sort o per desgràcia, estem fets a tots els disgustos".


El autor es ENRIC GOMA escribió un interesante libro titulado Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer. El libro de la publicó la editorial ARA LLIBRES, y en este momento por el libro de Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer PDF ISBN (9788496201361) es necesario pagar 13.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ENRIC GOMA, que te pueden gustar, igual que el libro de Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer PDF
Descargar en EPUB Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer EPUB
Descargar en DOC Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer DOC
Descargar en TXT Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer


Ivan

Útil de un libro para la liberación de las emociones negativas y de la obtención de la alegría.

Aitana

yo no era capaz de entender de libros

Samuel

El libro, que me ha cambiado la conciencia de

Marina

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer autor ENRIC GOMA gratis online

PDF: ubert-tot-l-any-les-errades-ortografiques-al-carrer.pdf Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer PDF
EPUB: ubert-tot-l-any-les-errades-ortografiques-al-carrer.epub Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer EPUB
DOC: ubert-tot-l-any-les-errades-ortografiques-al-carrer.doc Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer DOC
TXT: ubert-tot-l-any-les-errades-ortografiques-al-carrer.txt Ubert tot l any: les errades ortografiques al carrer TXT