Descargar EBOOK El restaurant a casa (lot 5 llibres) autor MARIONA QUADRADA gratis online


Descargar EBOOK El restaurant a casa (lot 5 llibres) autor MARIONA QUADRADA gratis online Título Del Libro: El restaurant a casa (lot 5 llibres)
El autor del libro: MARIONA QUADRADA
El editor: PRAGMA
ISBN 13: 9788493434816
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 453 Kb
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Poques coses com la cuina, com la manera de preparar un plat i la llista d’ingredients que s’hi barregen, són capaces d’oferir-nos, d’una manera incontestable, la sensació de "sentir-nos com a casa". Un fenomen que experimentem quan viatgem pel món i podem contrastar amb els fogons de casa. O quan anem a una casa on no hem estat mai i ens encarem amb gustos que se’ns fan estranys, que no tenim enregistrats a la nostra "enciclopèdia culinària", en la memòria de la nostra experiència amb el menjar. L’herència culinària, doncs, confronta amb la novetat i la sorpresa i en aquest punt els subjectes podem optar per restar en el terreny del conegut o deixar-nos seduir, també, per un joc inexplorat. Proposem, així, una cuina basada en l’element clàssic: la cuina apresa dels grans gastrònoms i cuiners de després de la revolució, hereus de l’antic règim i de la cuina aristocràtica i diferenciadora, i creadors de la cuina burgesa en època de la República. Una cuina que encara avui és referència d’escola. Tampoc no oblidem l’element tradicional: la cuina de la terra que prové del producte propi de cada estació de l’any i amb ell, tota la càrrega afectiva i cultural que viu dins de cadascun de nosaltres. Abundant en les festes i escassa en el diari, és una cuina generosa i sincera que ofereix tot allò que té a l’abast. Hi ha un tercer element, l’innovador, producte de l’estudi, la imaginació i l’aprofundiment en la combinació de gustos del cuiner, fins ara impensables o agosarats. I, per últim, referim-nos a l’element multicultural: la cuina recollida de viatges i veïnatges. La cuina de països amb els quals ens relacionem d’acord amb les coordenades d’un món definitivament globalitzat i del qual recollim els trets propis de cadascun perquè el gust, com cap altra cosa, els identifica. Passem, doncs, del restaurant a casa.


El autor es MARIONA QUADRADA escribió un interesante libro titulado El restaurant a casa (lot 5 llibres). El libro de la publicó la editorial PRAGMA, y en este momento por el libro de El restaurant a casa (lot 5 llibres) PDF ISBN (9788493434816) es necesario pagar 45.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARIONA QUADRADA, que te pueden gustar, igual que el libro de El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El restaurant a casa (lot 5 llibres) PDF
Descargar en EPUB El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB
Descargar en DOC El restaurant a casa (lot 5 llibres) DOC
Descargar en TXT El restaurant a casa (lot 5 llibres) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El restaurant a casa (lot 5 llibres)


Daniel

a mí en general no me gustó el libro

Jorge

Un libro que ha gustado mucho!

Aitana

Un fascinante libro!

Carlos

El libro es una obra maestra, de la que enriquece el alma, el habla y el más amplio horizonte.

Rocio

Un libro en el que todo está bien
Añadir comentario
Descargar EBOOK El restaurant a casa (lot 5 llibres) autor MARIONA QUADRADA gratis online

PDF: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.pdf El restaurant a casa (lot 5 llibres) PDF
EPUB: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.epub El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB
DOC: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.doc El restaurant a casa (lot 5 llibres) DOC
TXT: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.txt El restaurant a casa (lot 5 llibres) TXT